Veel mensen worstelen met problemen van allerlei aard, zoals om overeind te blijven in deze maatschappij, om problemen op het werk, in relaties of met zichzelf te boven te komen. En dit worstelen leidt niet altijd tot de gewenste verandering of oplossing. Dat is frustrerend. 'We slaan ons er wel doorheen' wordt vaak gezegd, maar hoe doe je dat nu eigenlijk?

Slagkracht is een initiatief om mensen die het bovenstaande herkennen informatie te geven hoe je slagvaardiger met dit soort problemen kunt omgaan. Slagkracht heeft als doel de (levens)vraagstukken op een positieve manier te leren benaderen: om een negatieve kijk op de dingen om te zetten naar een uitzicht op mogelijkheden en kansen en je te prikkelen anders te leren denken (omdenken).

Door de informatie op de terugkerende bijeenkomsten, die in lezingvorm gegeven wordt, zal het zelfinzicht en de persoonlijke bewustwording van de aanwezigen groeien. Hierdoor zal het vermogen tot het zelf vinden van oplossingen voor de diverse (levens)vraagstukken toenemen. Alles wordt op een laagdrempelige, open en integere manier besproken. Het is de bedoeling met meer vertrouwen weer de deur uit te gaan na de lezing en het leven als meer leefbaar kan te gaan ervaren.

Grote vragen die o.a. aan de orde komen: Hoe kom ik in mijn kracht te staan? Hoe kan ik anders omgaan met mijn leven zodat het meer zin heeft voor mij? Wat heb ik als mens te bieden aan mijzelf en mijn omgeving? Maar ook lichtere problematiek, zoals in opvoed- of werksituaties, zal zeker aan de orde komen. Elke lezing behandelt een apart onderwerp.

Daarnaast zal er ook ruimte zijn voor het dieper ingaan op vragen van de aanwezigen. Uiteraard wordt de informatie van persoonlijke aard van de aanwezigen gerespecteerd, zoals ook van de aanwezigen verwacht wordt deze informatie privé te houden. Mocht naar aanleiding van een specifiek onderwerp de behoefte ontstaan dit niet in het bijzijn van anderen te bespreken, dan bestaat de mogelijkheid om een afspraak voor een privégesprek te maken.

Ben je nieuwsgierig geworden, lijkt het je interessant of wordt je behoefte tot verdere persoonlijke ontwikkeling geprikkeld, kom dan naar één van de onderstaande avonden. Het is niet verplicht om alle avonden te komen. DATA (alle op de vrijdagavond, aanvang 20.00 -22.30 uur): 5 september, 10 oktober, 14 november, 12 december 2014. De data na de kerstvakantie worden aan het einde van het jaar vermeld. De toegang voor de lezingen bedraagt € 25,- per keer inclusief koffie en thee, contant te voldoen vóór aanvang van de lezing.

Aanmelding vooraf noodzakelijk i.v.m. beperkte aantal deelnemers. Stuur naam en telefoonnummer en gewenste datum naar info@slagwerkt.nl. Locatie: Wattstraat 26A, 2723 RC Zoetermeer. Voor meer informatie: 06 44 123 180.

De avonden worden verzorgd door Denise Ferdinand, in 2003 afgestudeerd als transpersoonlijk counselor aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen. Haar specialisatie is psycho-sociale problematiek. Gedurende 11 jaar werkt zij als coach, trainer, counselor en docent met mensen met lichte tot zware problematiek.

Kerstvakantie: 22 december t/m 2 januari 2015

Voorjaarsvakantie: 23 februari t/m 27 februari 2015

Pasen: 6 april 2015

Meivakantie: 27 april t/m 8 mei 2015

Hemelvaart: 14 en 15 mei 2015

Pinksteren: 25 mei 2015

Zomervakantie: 13 juli t/m 21 augustus 2015

 

Is uw djembével gescheurd? Bij Slagwerkt kunt u uw djembével laten repareren. Het laten vervangen van een djembével kost € 85,- Tegen meerprijs kunt u ook de touwen laten vervangen. Vakkundige afwerking gegarandeerd. De djembé dient na afspraak gebracht en opgehaald te worden aan de Wattstraat 26A te Zoetermeer. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met: 06 44 123 180.
Tevens reparatie doundounvellen. De prijs is afhankelijk van de trommel (kenkeni, sangban of doundounba).

Kijk hieronder voor een voorbeeld van 3 manieren van afwerking van het djembével. Voor een stap voor stap fotoreportage hoe deze drie manieren tot stand zijn gekomen, kijk onder activiteiten sub djembévelreparatie (linkermenu).

Opgerold

Omgevouwen

Afgesneden